- 300gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100gr αλεύρι φαγόπυρου
- 300gr καρότα
- 50gr καρύδια
- 120ml ηλιέλαιο
- 60ml νερό
- 1/2 αλάτι
όταν μετράμε τα καρότα πάντα υπολογίζουμε 100gr περισσότερο.



και αρχίζουμε να πλάθουμε - πλάθουμε - πλάθουμε.. πιθανότατα η ζύμη θρυμματίζεται

προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα (όσο ένα καπάκι πλαστικό από αναψυκτικό) και συνεχίζουμε πλάθουμε - πλάθουμε - πλάθουμε...
Όταν δούμε ότι η ζύμη είναι έτσι όπως θέλουμε, την κόβουμε λίγο λίγο

Έπειτα με την χρήση του πλαστήρα απλώνουμε την ζύμη, για να πετύχουμε το πάχος που θέλουμε. Χαράζουμε και απομακρύνουμε την ζύμη ώστε να πετύχουμε ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.


Σε αυτή τη φάση, πλένουμε όλα τα σκεύη που χρησιμοποιήσαμε (δίνουμε χρόνο στη ζύμη) >> και έπειτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180c για 10 λεπτά. Βάζουμε τα ταψιά στον φούρνο, ρυθμίζουμε να είναι στον αέρα και στους 180c. Θα τα αφήσουμε συνολικά 30 λεπτά, στα 15 λεπτά θα αλλάξουμε θέση στα ταψιά.


reference [2] [3]