1 - κόβουμε με μαχαίρι ( όχι blender ) το κρεμμύδι και την σκελίδα σκόρδο
2 - στην χύτρα βάζουμε λάδι & κρεμμύδι & σκόρδο ( μιχ ) , για 3 λεπτά τσιγαρίζουμε ( μιχ ) και μετά το garam masala ( μιχ )
3 - ντομάτοχυμό & νερό & δάφνη ( μιχ ) & φακές
4- βράζουμε για 15 λεπτά στο 3
όταν ανοίξουμε την χύτρα
1/2 tsp αλάτι ( μιχ )
5-6 tbsp λάδι ( μιχ )
50gr σπανάκι ( μιχ )
300gr rice cooked from previous day ( μιχ )
you just made 2 meals x 480gr
ref - https://www.thegraciouspantry.com/clean-eating-garam-masala-red-lentil-stew/