βράζουμε 25 λεπτά
βγάζουμε την χύτρα από το μάτι
--
βγάζουμε την κότα την σκεπάζουμε
την χωρίζω σε 4 κομμάτια και την τηγανίζουμε ίσα ίσα για να πάρει το καφέ χρώμα
λεμονί και αλάτι
--
στην χύτρα βλέπουμε άμα θέλει σούρωμα λόγω ότι έχουν μείνει κομματάκια από την κότα
βάζουμε την θερμοκρασία στο 9
νερό πρέπει να είναι ~πάνω από την μέση (άμα χρειαστεί συμπλήρωμα)
όταν αρχίσει και βράζει, μίση κούπα ρύζι (~100gr) , και χαμηλώνω στο 7
δοκιμάζουμε για αλάτι και βάζουμε εάν χρειάζεται
αφού γίνει το ρύζι στίβουμε ένα λεμονί στην χύτρα