Ραδίκια
τα καθαρίζουμε
βάζουμε στην χύτρα νερό μέχρι το 2. Έχοντας ανοικτή την χύτρα, στο 9 αφού ζεστάνουμε το νερό (δεν το βράζουμε), έπειτα βάζουμε τα χόρτα μέσα, τα πίεζουμε με την πιρούνα για να χορέσει όσα πιο πολλά γίνεται (γιατί στο τέλος του μαγειρεύματος η ποσότητα είναι μικρή) προσοχή δεν πρέπει να ξεπερνάει το σημείο 3 στην χύτρα..
Κλείνουμε την χύτρα. Βάζουμε την βαλβίδα στο 2. Η κουζίνα συνεχίζει και είναι στο 9.
Όταν αρχίσουν οι ατμοί γυρνάμε την θερμοκρασία από το 9 στο 3.
Κρατάμε 3-4 λεπτά μαγείρεμα.
ready!