·
1
λίτρο νερό
·
600gr κοτόπουλο στήθος
·
1
κούπα ρύζι (100-120gr)
·
1
καρότο
·
1
πατάτα
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό. Ρίχνουμε το κοτόπουλο, το
αφήνουμε για 20 – 30 λεπτά, σε μέτρια ένταση.
Έπειτα, βγάζουμε το κοτόπουλο, και το κόβουμε λωρίδες, αλατοπιπερόνουμε
και το βάζουμε στο τηγάνι με βούτυρο για 10 λεπτά (5 λέπτα στη κάθε πλευρά).
Στην κατσαρόλα, έχουμε ήδη τον ζωμό, βάζουμε ρύζι, βούτυρο,
αλατοπίπερο, το καρότο και την πατάτα κομμένα. Μετά από 15 λεπτά, κλείνουμε το
μάτι.