- spread over the baked cake, leave to harden till the next day and than spread the sugar coating over the cakes
ΖΥΜΗ :
1) 8 ΑΥΓΑ
2) 3 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ (ΜΑΥΡΗ)
3) 0,4λ ΛΑΔΙ
4) 4 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
5) 1 ΠΑΚΟ Baking soda
6) 2 ΠΑΚΟΥΣ Backing powder
7) ΚΑΝΕΛΑ (ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ)
8) ΑΛΑΤΙ (ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ)
9) 0,6KG ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΟ
10) 0,3KG ΑΡΑΠΙΚΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ
11) 0,2λ ΓΑΛΑ
ΚΡΕΜΑ :
1) 1,2 ΠΑΚΟΣ COTTAGE CHEESE CREAM (ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΡΕΜΩΔΕΣ)
2) 1,2 ΠΑΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
3) 0,4KG ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
4) 1 ΠΑΚΟ ΒΑΝΙΛΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ
+ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΑΠΛΑ -> ΠΑΡΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΛΙΩΣΤΕ ΤΗΝ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
• ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ
• BAZOYME ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
• ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ, ΑΝΑΜΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ 2 ΤΑΨΙΑ
• ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180c
• ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
• ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ CAKE
• ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ CAKE
• ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ CAKE