https://www.youtube.com/watch?v=cUfuGZTh_Pw
Στο τηγάνι (proper cutting)
https://www.youtube.com/watch?v=SMlmZjeE800
On pan, low-medium heat, add Ghee tbsp, wait to melt, add the mushrooms, sear for 2 minutes from one side
add salt / pepper / half lemon, stir, cook for 2 more minutes..
https://youtu.be/xtlSEqd8GUc
--
Στον ατμό
Τα αφήνουμε 10 λεπτά, βάζουμε ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι.
https://www.pipiscrew.com/2020/02/mushrooms/
1) Κόβουμε τα μανιτάρια στα τέσσερα. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο ανοξείδωτο τηγάνι άδειο, σε μέτρια- δυνατή φωτιά.
2) Προσθέτουμε το λάδι και το βούτυρο. Μόλις λυώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τα μανιτάρια σε μια στρώση. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
3) Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού. Κουνάμε το τηγάνι. Τα μανιτάρια θα έχουν ξεκολλήσει και θα μετακινούνται με την κίνηση του τηγανιού, αλλάζοντας πλευρά ψησίματο ή χρησιμοποιείστε σπάτουλα. Θα πρέπει η φωτιά να είναι τέτοια ώστε να εξατμίζει τα υγρά που αφήνουν τα μανιτάρια αλλά όχι τόση που να μαυρίσουν οι καραμέλες στον πάτο.
Σε 10-15 λεπτά τα μανιτάρια είναι έτοιμα.
https://www.tastefull.gr/recipe/manitaria-sote