Ζύμη :
250gr βούτυρο
300gr λευκή ζάχαρη
400gr αλεύρι
3 κ.σούπας μέλι
2 κ.σούπας σόδα
100ml γάλα
3 αυγά
Κρέμα :
500ml γάλα
2 κ.σούπας λευκή ζάχαρη
6 κ.σούπας σημιγδάλι
1 vanilla
200gr βούτυρο
400gr Salko (γλυκό ζάλα, δλδ γάλα με ζάχαρη και πάρα πολύ λίγο νερό, είναι πιχτό. Έχει 8% λιπαρά)
Στο τελείωμα :
100gr ξηρούς καρπούς
ότι ζύμη μείνει
1) Βάζουμε & λιώνουμε σε ενα κατσαρολάκι το βούτηρο, μετά βάζουμε το μέλι, την ζάχαρη και το γάλα, ανακατεύουμε. Σε ένα bowl βάζουμε το αλεύρι και την σόδα, ανακατεύουμε και τα χύνουμε στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε πάλι!
2) Κλείνουμε το μάτι. Τα συστατικά όταν είναι απλά ζεστά, ρίχνουμε 3 αυγά και ανακατευουμε. Αυτή είναι η ζύμη, πρέπει να την χωρίσουμε σε 3 ισόποσα μέρη (3 σεντόνια). Τα ψήνουμε ξεχωριστά χρησιμοποιώντας χαρτί ψησίματος, για 8 λεπτά στους 200c
Κρέμα :
3) Σε ένα κατσαρολάκι βαζουμε το γάλα την ζάχαρη και το σημιγδάλι ανακατεύουμε και ζεστένουμε! Αφήστε το να κρυώσει και προσθέστε το βούτυρο και το Salko.
4) Πέρνουμε τα 3 σεντόνια και βάζουμε την κρέμα (απο το προηγούμενο βήμα) ενδιάμεσα.
5) Στο τέλος σκεπάστε την πίτα (με ότι που έχει απομείνει) με την κρέμα, την ζύμη και τους ξηρούς καρπούς. Άμα θέλετε RUM μπορείτε να προσθέσετε μόνο στην κάτω ζύμη.